Van schets tot uitvoering

Pascal Bakker Metaalbewerking in Heteren, nabij Arnhem, Nijmegen en Tiel, is al één decennium de specialist als het gaat om het bewerken van metaal. Voor diverse opdrachtgevers in Arnhem, Oosterbeek, Doorwerth, Nijmegen en de rest van Nederland maken wij metalen constructies en andere metalen producten op maat. Denkt u hierbij aan fabricage, reparatie en het inmeten van (wentel)trappen, erfafscheidingen, hekwerken, metalen deuren, stalen kozijnen, draai- en schuifpoorten, minidoeltjes, bordessen, stalen portalen en meer. Ook nieuw te realiseren constructies op basis van een schets of door u aangeleverde werktekeningen, voeren wij vakkundig voor u uit. Pascal Bakker Metaalbewerking beschikt over diverse bewerkingscapaciteiten, een geavanceerd machinepark en werkplaats, waardoor we altijd een perfect (eind)resultaat kunnen garanderen.

Metaalbewerking op maat

Pascal Bakker Metaalbewerking is onder andere specialist in:

  • Metaalconstructiewerk
  • Het lassen van staal, aluminium en RVS
  • Reparatie en restauratie
  • De ontwikkeling van metalen producten
  • Adviseren en meedenken over de toepassingsmogelijkheden van metaal

Wilt u meer weten over onze diensten?

Of heeft u een metaalbewerkingsvraagstuk?
Neem dan contact met ons op.

Hekwerk Arnhem, Nijmegen en Tiel

Een specialist vinden in het maken van hekwerken? Pascal Bakker Metaalbewerking heeft een ruim aanbod aan mogelijkheden voor hekwerken en toegangspoorten voor zowel bedrijven als particulieren. Een groot of klein hekwerk, sierhekwerk, tuinhekwerk, draai- of schuifpoort, industrieel hekwerk of andere vorm van erfafscheiding? Pascal Bakker Metaalbewerking laat u graag zien wat de mogelijkheden zijn.

Sierhekwerken: wat zijn de mogelijkheden?

Wilt u uw bestaande hekwerk verfraaien of een compleet nieuw sierhekwerk aanschaffen? Met onze hoogwaardige materialen en ons uitgebreide aanbod van (sier)onderdelen leveren onze metaalexperts sierhekwerken zoals u ze graag ziet: fraai vormgegeven, sfeervol en van goede kwaliteit. Alle sierhekwerken, tuinpoorten, hekwerken en andere vormen van erfafscheiding worden verzinkt en voorzien van een poedercoatlaag, zodat uw hekwerk er niet alleen mooi uitziet, maar ook is beschermd tegen alle weersomstandigheden. Ook maken wij looppoortjes en inrijpoorten, waarmee u bijvoorbeeld uw tuin, oprit of bedrijfspand afsluit, en kunnen wij uw hekwerk voorzien van geschikt hang- en sluitwerk. Uw hekwerk wordt volbad gegalvaniseerd en gecoat in iedere gewenste RAL-kleur.

Hekwerken op maat

Bij Pascal Bakker Metaalbewerking zijn er vele mogelijkheden op het gebied van hekwerken. Samen met u kijken we naar de mogelijkheden voor een hekwerk op maat. Wij adviseren u graag over het ontwerp, materiaalkeuze, montage, evenals de oppervlaktebehandeling. Met behulp van een op maat gemaakte tekening vertalen we uw idee vervolgens naar een degelijk ontwerp. Onze medewerkers werken aan de hekwerken vanuit onze eigen werkplaats in Heteren, gelegen tussen Arnhem, Nijmegen en Tiel. Uiteindelijk leveren en monteren we het hekwerk bij u op locatie. En wist u dat het aanbod van Pascal Bakker Metaalbewerking nog verder gaat? De metaalspecialist levert bijvoorbeeld ook hekwerken en toebehoren voor pannaveldjes.

Kosten hekwerk laten maken

Pascal Bakker Metaalbewerking schetst, tekent, ontwerpt en plaatst (sier)hekwerken of (toegangs)poorten die bij uw huis, tuin of bedrijfspand passen. Van engineering, vakkundige productie tot en met de deskundige montage van het hek, bij Pascal Bakker Metaalbewerking vindt u alle disciplines onder één dak. De kosten voor het laten maken van een hekwerk zijn onder andere afhankelijk van de afmetingen van het hekwerk en uw specifieke wensen. Vraag vrijblijvend een offerte aan om te zien wat de mogelijkheden zijn afgestemd op uw situatie.

Heeft u uw keuze gemaakt?

Of wilt u zich graag laten adviseren door de hekwerkspecialisten van Pascal Bakker Metaalbewerking?
Neem gerust contact met ons op.

Constructiewerk

U zoekt een bedrijf dat gespecialiseerd is in constructiewerk in de omgeving van Arnhem, Nijmegen en Tiel of in overig Nederland? Pascal Bakker Metaalbewerking in Heteren is de expert in metaalbewerking, zoals de ontwikkeling van metaalconstructies, industriële constructies, spanten en staalskeletbouw. De metaalspecialist vertelt u hier graag meer over.

Overkapping of koepel plaatsen

Voor zowel kleine als grote metaalconstructies kunt u terecht bij Pascal Bakker Metaalbewerking. Wilt u bijvoorbeeld een overkapping of koepel? Onze metaalspecialisten maken geheel op maat en naar uw wens een passende overkapping of koepel en vervolgens installeren zij deze voor u. Wist u dat het ook mogelijk is om glas-in-lood in uw overkapping of koepel te plaatsen? Wij hebben uitstekende connecties met glas-in-lood-experts waardoor er een prachtige, unieke overkapping of koepel kan worden gecreëerd. Daarnaast voert Pascal Bakker Metaalbewerking ook bouwconstructies uit. Bovendien zijn onze medewerkers kenners op het gebied van industrieel plaat- en constructiewerk. Voor de productie, levering en montage van metaalconstructies kunt u dan ook terecht bij de expert in constructiewerk in Heteren.

Staalskeletbouw prijs

Wist u dat gebouwen met een staalskelet vaak een langere levensduur hebben, doordat de afwerking en indeling van de staalskeletconstructie makkelijker te veranderen is? Met name bij bedrijfspanden wordt er dan ook veelvuldig gebruik gemaakt van een staalskelet. Bij staalskeletbouw worden stalen profielen, kolommen, liggers en andere voorzieningen aan elkaar verbonden voor een stevige draagconstructie. Niet alleen kan staalskeletbouw op bijzonder snelle wijze worden gerealiseerd, ook kan deze bouwmethode eenvoudig worden gecombineerd met andere bouwmaterialen. Kortom, staalskeletbouw vereist veel kennis en ervaring. Kennis en ervaring waarover Pascal Bakker Metaalbewerking beschikt. Wij geven u graag advies over onze mogelijkheden en tarieven.

Stalen spanten

Pascal Bakker Metaalbewerking ontwikkelt ook stalen spanten. Spanten die volgens de NEN-EN 1090-1 tot stand zijn gekomen. Een spant is onderdeel van de draagconstructie en van een bouwwerk of gebouw en zorgt voor de nodige stabiliteit. Uit oogpunt van veiligheid worden hier de nodige eisen aan gesteld. Wilt u stalen spanten laten maken? Of wilt u spanten kopen? Informeer dan naar onze mogelijkheden.

Pascal Bakker Metaalbewerking, de specialist in constructiewerk

Onze mogelijkheden wat betreft constructiewerk, staalskeletbouw en spanten zijn groot. Wilt u hierover meer weten?
Of wilt u een offerte aanvragen? Dat kan allemaal vrijblijvend.
Neem contact met ons op.

Metaalbewerkingsbedrijf

Pascal Bakker Metaalbewerking is een professioneel metaalbewerkingsbedrijf in Heteren, Gelderland. Wij bieden u uitgebreide diensten en technieken op het vlak van metaalbewerking van hoogwaardige kwaliteit. Metaalbewerkingsbedrijf Pascal Bakker Metaalbewerking in Gelderland is specialist op gebied van metaalconstructies op maat. In onze moderne bedrijfshal in Heteren ontwikkelen wij producten in alle soorten en maten, van aluminium, staal en RVS. Denk aan hekwerken en framebouw, maar ook constructiewerk. En heeft u een complex metaalbewerkingsvraagstuk waar u niet uitkomt? Geen probleem. Samen met u vinden we een antwoord.

Lassen

Pascal Bakker Metaalbewerking maakt halffabricaten of complete eindproducten. Daarnaast is het metaalbewerkingsbedrijf gespecialiseerd in laswerk bij het realiseren van onder andere hekwerken en constructies. Deze techniek maakt het mogelijk om delen van hetzelfde materiaal aan elkaar te bevestigen door gebruik te maken van druk of warmte. Onze metaalexperts zorgen ervoor dat u verzekerd bent van kwalitatief goede, sterke en duurzame lasverbindingen.

Galvaniseren

Galvaniseren, ook wel de galvanotechniek genoemd, is een techniek die ervoor zorgt dat een voorwerp wordt bedekt met een laagje metaal met behulp van elektriciteit. Hoewel galvaniseren nog wel eens wordt verwisseld met verzinken, zijn er wel degelijk verschillen. Zo wordt er bij verzinken niet altijd gebruik gemaakt van elektriciteit, terwijl dit bij galvaniseren wel het geval is. Met galvaniseren is veel mogelijk. Wilt u bijvoorbeeld een ijzeren plaat meer laten glanzen? De plaat wordt dan voorzien van een laagje nikkel, zink of chroom, zodat het geheel er netter uitziet, minder gevoelig is voor corrosie of krasbestendiger is.

Poedercoatlaag

Een poedercoatlaag is een kunststoflaag in poedervorm die wordt aangebracht door middel van statische elektriciteit. Wij brengen de poedercoatlaag aan over verschillende metalen producten, zoals radiatoren, stalen hekken of balkonhekken. De producten gaan vervolgens, afhankelijk van het materiaal, een tijd de oven in. Op deze manier hecht het poeder en ontstaat er een mooie en duurzame laklaag, die bestand is tegen alle weersinvloeden.

Persoonlijk advies door Pascal Bakker Metaalbewerking

Wilt u de voor- en nadelen van de bovenstaande technieken nog eens doorlopen in samenwerking met ons metaalbewerkingsbedrijf?
Of wilt u meer weten over de mogelijkheden voor u?
Laat u dan adviseren door Pascal Bakker Metaalbewerking in Heteren, Gelderland.
Samen met u gaan we op zoek naar een passende oplossing.
Maak vandaag nog een afspraak.